Låt russinen dra i varmt vatten i ca 10 minuter och tvätta salladen. Använd en gaffel och blanda den råa couscousen i en grund form med 2 matskedar olivolja.
Ingredienser
Couscous grönsaks- och örtsallad med vegetarisk schnitzel
Din middagsmåltid kan inte vara mer näringsrik och god än vår Couscous Grönsaks- och Örtsallad med Hälsans Köks schnitzel. Den krispiga schnitzeln, den luftiga quinoan och de aromatiska örterna ger dig en värld full av texturer och smaker!
TILLAGNING
Koka upp ca 200 ml vatten och häll det över couscousen så att den precis täcks. Låt couscousen dra i 5 minuter tills allt vatten absorberats. Fluffa couscousen med en gaffel.
Skär under tiden sellerin och vårlöken i tunna skivor och paprikan i små bitar. Grovhacka örterna. Blanda ner grönsakerna och örterna i couscousen och smaka av med citronsaft, olivolja, salt och peppar.
Stek Hälsans kök Schnitzler knaprig enligt anvisningarna på förpackningen. Dela salladen i 2 djupa tallrikar med couscoussalladen ovanpå.
Skär schnitzlarna i strimlor, dela på salladen och garnera med grovt plockade örter.