Skär moroten, kålen, äpplet och löken.
Ingredienser
Crispy Mini Filet Sandwich
Vår veganska Hälsans Kök Crispy Mini Filet Sandwich är krispig och krispig i en enda tugga och kommer säkert att tillfredsställa även de svåraste kritikerna. Den pikanta kålsalladen passar perfekt ihop med den smakrika kycklingen och den kryddiga majonnäsen, så ge den ett försök!
TILLAGNING
Blanda den veganska majonnäsen med senap och dressa coleslawen med den. Blanda väl för att integrera alla ingredienser. Tips: Du kan använda grönt äpple, med skal, för att färga salladen.
Tillaga Crispy Mini Filet i en panna med 2 msk olivolja enligt anvisningarna på förpackningen.
Förbered den kryddiga majonnäsen genom att blanda ingredienserna (4 msk vegansk majonnäs, 1 tsk sriracha, ½ tsk chilipulver). Tillsätt den heta paprikan lite i taget för att justera nivån av kryddighet.
Dela burgarebröden och bred ut den kryddiga majonnäsen på botten .Lägg till två Crispy Mini Filet och toppa med coleslaw.