Lägg kokosmjölk och vatten i en kastrull, låt koka upp och tillsätt riset. Rör om och koka i 15 minuter. Blanchera sugar snaps och bimi (halva på längden) i ca 2 minuter. Skär bok choy i bitar och vårlöken i 1 cm bitar.
Ingredienser
Glaserade nuggets med ris och grönsaker
Hälsans Kök Vegan Nuggets har mycket smak och textur och är täckta av krispiga brödsmulor. De är gjorda med växtbaserade ingredienser och adderar både protein och fiber till måltiden. Varför inte servera dina Vegan Nuggets med en asiatisk twist? Dessa glaserade Hälsans Kök växtbaserade nuggets är jättegoda med kokosris och asiatiska grönsaker!
Oavsett om du serverar dem till vuxna eller barn kommer det här bli en uppskattad måltid!
TILLAGNING
Ta bort de tunna rötterna från böngroddarna. Skala och hacka vitlöken och skala och riv ingefäran. Skär den röda paprikan i tunna ringar.
Fräs sugar snaps, bimi och bok choy i lite olja och fräs vitlök, ingefära och röd paprika med. Tillsätt lite soja under stekning och smaka av med salt och peppar. Vänd till sist böngroddarna genom grönsakerna och håll det hela varmt. Blanda under tiden chilisåsen med sojasåsen.
Baka dina nuggets enligt anvisningarna på förpackningen och släng dem genom såsblandningen medan de är varma. Servera rätten genom att lägga ris i en skål, lägga till grönsaker och nuggets och strö lite sesamfrön ovanpå.