Skala och skiva löken tunt. Tvätta äpplet och skär i klyftor eller bitar. Skölj rödbetorna och skär dem i bitar och låt kikärtorna rinna av.
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Schnitzel (270g)
75 g ruccola
2 förkokta (färdiga) rödbetor
1 liten rödlök
1 liten burk (140 g avrunna) kikärter
1 (grönt) äpple
Dressing: olivolja, citronsaft eller vinäger efter eget val (t.ex. balsamvinäger)
Krispig sallad med grönt äpple, kikärter och vegansk schnitzel
Krispig sallad med grönt äpple, kikärter och Hälsans Köks veganska schnitzel. Uppfriskande, syrlig och smakrik. Perfekt för en lätt och god måltid!
TILLAGNING
1. Förbered grönsakerna till salladen
2. Tillsätt dressingen
Blanda äpplet med rödbetor, kikärter och lök i en skål. Krydda med salt, peppar, olivolja och balsamvinäger. Dela ruccolan på 2 tallrikar och ös grönsaksblandningen över.
3. Koka schnitzeln och servera!
Koka schnitzeln knaprig och brun enligt anvisningarna på förpackningen. Skiva i strimlor och fördela över salladen.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
52.2 gram
Energi
474.6 kilokalorier
fetter
20.3 gram
Protein
21.9 gram