Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crispy Salad with Green Apple, Chickpeas and Vegan Schnitzel

Krispig sallad med grönt äpple, kikärter och vegansk schnitzel

Serving 2 portioner
Varaktighet 15 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Schnitzel (270g)
75 g ruccola
2 förkokta (färdiga) rödbetor
1 liten rödlök
1 liten burk (140 g avrunna) kikärter
1 (grönt) äpple
Dressing: olivolja, citronsaft eller vinäger efter eget val (t.ex. balsamvinäger)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Krispig sallad med grönt äpple, kikärter och vegansk schnitzel

Krispig sallad med grönt äpple, kikärter och Hälsans Köks veganska schnitzel. Uppfriskande, syrlig och smakrik. Perfekt för en lätt och god måltid!

TILLAGNING

1. Förbered grönsakerna till salladen

Skala och skiva löken tunt. Tvätta äpplet och skär i klyftor eller bitar. Skölj rödbetorna och skär dem i bitar och låt kikärtorna rinna av.

2. Tillsätt dressingen

Blanda äpplet med rödbetor, kikärter och lök i en skål. Krydda med salt, peppar, olivolja och balsamvinäger. Dela ruccolan på 2 tallrikar och ös grönsaksblandningen över.

3. Koka schnitzeln och servera!

Koka schnitzeln knaprig och brun enligt anvisningarna på förpackningen. Skiva i strimlor och fördela över salladen.

NÄRINGSINNEHÅLL

PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
52.2 gram
Energi
474.6 kilokalorier
fetter
20.3 gram
Protein
21.9 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.