Värm ugnen till 180º. Fukta tortillorna något med vatten och lägg dem i mikron i 30 sekunder.
Ingredienser
Krispiga minifiletacos med limesås
Våra läckra och veganska tacos har en kryddig och fräsch twist från limesåsen, tillsammans med Hälsans Kök Crispy Mini Filet och krispig kålsallad, vilket gör varje tugga till en smakrik resa. Med Cripsy Mini Filet får de klassiska tacosen en uppgradering, med en crunchig pankopanering och saftiga filer. Dessutom är de 100% veganska!
TILLAGNING
Pensla dem med olja och lägg dem på ugnsgallret, mellan två stänger som hur du skulle hänga kläder, det skapar tacosformen. Grädda i 10-15 minuter, tills de är lätt gyllene.
Förbered Hälsans kök Crispy Mini Filet i en panna med 2 msk olivolja, enligt anvisningarna på förpackningen.
Till såsen behöver du: 1 dl basilika, 1 dl persilja, 1 schalottenlök, 1 limejuice, ½ dl jordnötter (eller cashewnötter), ½ dl mandelmjölk, ¼ tsk salt och peppar. Lägg alla ingredienser till såsen i en mixer och mixa tills den är slät.
Lägg ingredienserna i dina tacoskal! Rödkål, sallad, Crispy Mini Filet, en halv limeklyfta och jalapeños. När du ska servera, ringla såsen efter smak.