Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och skölj med kallt vatten. Skär mangohalvorna längs med gropen. Skär halvorna på längden i delar och skär bort köttet från skalet. Skär bitarna i skivor och sedan i strimlor. Skala och halvera löken och skär den sedan i tunna skivor.
Ingredienser
Vegan Crunchy Schnitzel Nudelsallad
Prova den goda Hälsans Kök Vegan Schnitzel med perfekt tuggmotstånd. De är täckta med goda brödsmulor som blir krispiga när den ugnsbakas eller steks för en utsökt smakkombination med den mjuka schnitzeln. Vår veganska schnitzel är rik på protein och är en källa till fiber.
Denna mångsidiga schnitzel passar bra ihop med många olika veganska rätter. Servera den med dina favoritgrönsaker eller som här i en nudelsallad! Schnitzlarna tar bara några minuter att tillaga vilket gör det här recpetet till en riktig vardagsräddare! Perfekt när du letar efter snabba middagsrecept och letar mat idéer för vegetarisk middagsmat!
TILLAGNING
Skär gurkan med skal i skivor och sedan i strimlor. Halvera avokadon, ta bort kärnan, ta bort fruktköttet från skalet, skär i bitar och strö över limejuice.
Blanda nudlar, mango, paprika, lök, gurka och avokado tillsammans. Blanda soja, sesamolja, ingefära, salt och peppar till dressingen och stek schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen tills de är knapriga under tiden.
Smaka av salladen med dressingen och servera resten separat. Fördela salladen på tallrikarna och skär schnitzlarna i strimlor. Lägg i schnitzeln i salladen och garnera med koriander.