Värm ugnen till 200 ℃. Skär kål, morot och äpple i mycket tunna strimlor eller skär dem i skivor med en mandolinskärare.
Ingredienser
VEGANSK SCHNITZEL WRAPS MED COLESLAW
Dessa wraps med Hälsans Kök växtbaserad schnitzel, coleslaw och spicy mayo är den perfekta middagen för alla dagar i veckan! För visst behöver man ibland både matidéer och tips på snabba middagsrecept, gärna som känns nyttiga också!
Vår schnizlar är rika på protein och är en källa till fiber, precis det som behövs för en hälsosam middag!
TILLAGNING
Krydda grönsakerna separat med salt och peppar. Strö över rikligt med citronsaft och låt dem 'marinera' vid sidan om i cirka 15 minuter. Gör såsen genom att blanda majonnäs, yoghurt, ingefärssirap och chiliflakes och tillsätt lite citronsaft efter smak.
Grädda schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen och värm tortillorna i ugnen tills de är varma.
Bred lite sås på en tortilla och fördela sallad, kål, morot och äpple ovanpå. Skär den stekta schnitzeln i strimlor, dela den ovanpå grönsakerna och lägg på lite mer sås ovanpå. Rulla till sist ihop tortillan och njut.