Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Ingredienser
Tagliatelle med Hälsans Kök Ovo-vegetarian Fillets och svamp
Kyckling och svamp har varit en klassisk kombination så länge vi kan minnas - prova vår växtbaserad version här gjord med våra otroliga Hälsans Kök Ovo-vegetarian Fillets.
TILLAGNING
Hetta upp oljan i en stekpanna med non-stick och koka Hälsans Köks Ovo-vegetarian Fillets med champinjonerna i 5 minuter, vänd allt ofta tills det är brunt och varmt. Tillsätt vitlöken och fräs ytterligare en minut.
Vispa färskosten i en liten skål, tillsätt gradvis mjölkalternativet tills såsen är slät. Tillsätt en rejäl nypa svartpeppar, häll sedan i pannan med bröst och svamp, blanda väl så att smakerna blandas.
Häll av pastan men spara några matskedar av det stärkelsehaltiga pastavattnet i en separat kopp. Klä pastan med lite olivolja och lägg upp på tallrikarna. Lägg tillbaka "kyckling"brösten i såsen med lite av pastavattnet, blanda ihop allt. Häll brösten och svampen över den varma pastan. Toppa med persiljan och servera med den peppriga rucolasalladen.