Värm ugnen till 200 ℃. Skala och tärna sötpotatisen. Skär zucchinin på längden i fjärdedelar och sedan i 3 cm stora bitar.

Ingredienser
Traybake vintersallad med veganska bollar
Njut av en utsökt vegansk måltid med vår Traybake Winter Salad med smakrika veganska bollar. Detta enkla men ändå tillfredsställande recept kombinerar säsongens grönsaker, rostade till perfektion på en bricka, vilket resulterar i en härlig blandning av smaker. Fullpackad med nyttiga ingredienser är denna vintersallad ett gott och näringsrikt alternativ för dina vardagsmat.
TILLAGNING
Skölj rödbetorna och skär dem i samma storlek som de andra grönsakerna. Skala och skär löken i klyftor. Fördela alla grönsaker på ett stort bakplåtspapper och ringla över olivolja och grovhackad timjan. Krydda med salt och peppar.
Rosta grönsakerna i cirka 20 minuter tills de nästan är mjuka, tillsätt sedan de vegetariska köttbullarna. Grädda plåten grädda i ytterligare 10 minuter. Fördela de blandade grönsakerna på en tallrik och servera med de rostade grönsakerna och köttbullarna.
Skeda grönsakerna över salladen och pressa lite citronsaft ovanpå.