Skala, hacka och fräs löken och vitlöken i lite olivolja tills den blir genomskinlig. Tillsätt de tärnade tomaterna. Koka upp och låt puttra i cirka 15 minuter.
Ingredienser
180 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
400 gram Krossade, konserverade tomater
50 gram Rucola, rå
6 gram Lök, rå
3 gram Vitlök, rå
102 gram PEPPERIDGE FARM, 100% Hamburgerbullar med hela vete
14 gram Olja, oliv, sallad eller matlagning
Vegan Balls Sub Sandwich
Skäm bort dig åt den ultimata veganska komfortmaten med vår Vegan Balls Sub Sandwich. Med sin kombination av rejäla texturer och aptitretande smak är denna smörgås ett tillfredsställande val för lunch eller middag, vilket bevisar att veganska måltider kan vara både läckra och mättande.
TILLAGNING
1. Sjud såsen
2. Koka de veganska bollarna
Koka veganbollarna enligt anvisningarna på förpackningen och blanda dem med tomatsåsen.
3. Förbered bullarna
Skiva bullarna på längden och rosta de skurna sidorna i en het stekpanna.
4. Servera på bullen och njut!
Skeda upp köttbullarna med sås på bullarna och garnera med en näve ruccola.
MATLAGNINGSTIPS
Garnering:
Även gott med riven (vegansk) ost
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
390.9 kilokalorier
fetter
10.4 gram
Protein
26.8 gram