Skär rädisorna i tunna skivor och lägg i en skål. Pressa en halv lime över och tillsätt lite salt. Låt marinera till det är dags att montera ihop burgaren.
Ingredienser
SENSATIONAL BURGER MED WASABIMAJONNÄS OCH SHIITAKE-SVAMP
Det finns burgare, och så finns det burgare med wasabimajonnäs, lökringar, teriyakesvamp och avokado. Serverat på en grillad eller stekt Sensational burger kommer dina smaklökar jubla av lycka!
TILLAGNING
Wasabimajonnäsen: Blanda wasabi och majonnäs samman i en skål. Ställ åt sidan.
Skär avokadon i skivor och pressa över den andra limehalvan över avokadon. Ställ åt sidan.
Skär svampen och stek svampen i lite olja på hög värme, toppa med teriyakisås. Ställ åt sidan.
Skär löken i ringar. Blanda mjöl och mjölk samman i en skål och doppa löken i blandingen. Stek de doppade lökringarna tills de blir gyllenbruna i rikligt med solrosolja. Lägg sedan ringarna på ett ark hushållspapper för att bli av med överbliven olja.
Stek eller grilla Hälsans Kök Sensational Burger enligt anvisningarna på förpackningen. Stek eller grilla även hamburgerbrödet.
Dags att montera burgaren! Börja med botten av hamburgerbrödet och sprid wasabimajonnäs på brödet. Tillsätt sedan bladspenaten och Sensational Burger. Toppa burgaren med avokado, shiitake-svampen, böngroddar och rädisor. Avsluta med att sprida wasabimajonnäs på topp-halvan av brödet och sätt det på toppen. Äntligen dags att äta, hoppas det smakar!