Skär salladslöken i bitar. Koka nudlarna och lägg ner salladslöken på slutet. Spola nudlarna och löken i kallt vatten
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets (4st filéer)
100 g glasnudlar
4 salladslökar
4 gulbetor
10 rädisor
färsk koriander
4 tsk riven ingefära
2 tsk riven vitlök
0,75 dl ljus soja
saften från 1 lime
1 msk sesamolja
1 msk agave eller lönnsirap
Ingefärsmarinerade vegetariska filéer med nudelsallad
Ingefära, koriander och en saftig Hälsans kök Filet - perfekt kombo! En rätt som är enkel att tycka om, oavsett om du är vegan, vegeterian eller bara sugen på mer vego i livet
TILLAGNING
1. Koka nudlarna med salladslöken
2. Skär gulbetor och rädisor
Skär eller hyvla gulbetorna och rädisorna fint
3. Rör ihop marinaden och stek filéerna
Blanda alla ingredienser till marinaden. Stek filéerna och pensla sedan med marinaden. Använd den överblivna marinaden som dressing till nudelsalladen.
4. Redo för servering!
Servera och toppa med färsk koriander och sesamfrön.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
31.9 gram
Energi
273.7 kilokalorier
fetter
6.6 gram
Protein
13.1 gram