Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

VEGETARISK PASTASALLAD

Serving 4 portioner
Varaktighet 25 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

2 förpackningar Hälsans Kök Sensational Sausage (4 st korvar)
olivolja
400 g Pasta Penne
2 medelstora aubergine
250 g körsbärstomater
2 st vitlöksklyftor
1 tsk torkad oregano
4 msk färsk ricotta
1 knippe färsk basilika
salt och peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGETARISK PASTASALLAD

Detta är en utsökt middag för sommarens grillkvällar! Ricottan kan ersättas av mozzarella om man föredrar det.

TILLAGNING

1. 1.

Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Häll av vattnet och ringla över lite olivolja.

2. 2.

Värm ugnen (eller grillen) till 220 ºC. Tärna auberginen i 3 cm stora bitar. Halvera tomaterna.

3. 3.

Finhacka vitlöken och blanda med grönsakerna samt lite olivolja, peppar, salt och oregano.

4. 4.

Fördela grönsakerna på en ugnsplåt (alternativt lägg grönsakerna i aluminiumpaket för tillagning på grillen). Rosta grönsakerna i ugnen eller på grillen i ungefär 15 minuter.

5. 5.

Stek korvarna i en grillpanna, stekpanna (med lite matlagningsolja eller smör) alternativt på grillen, i ungefär 8 minuter tills de är färdiglagade. Skär sedan korvarna i bitar.

6. 6.

Blanda grönsakerna med pasta, salt, peppar och olivolja enligt smak. Addera de skurna korvarna och garnera med ricotta och färsk basilika.

NÄRINGSINNEHÅLL

PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
87.4 gram
Energi
729.4 kilokalorier
fetter
25.8 gram
Protein
34.8 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.