Koka de skalade potatisarna al dente och häll ut vattnet. Halvera potatisen. Värm oljan i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun. Tillsätt skivad vitlök i sista minuten.
Ingredienser
VEGETARISK SCHNITZEL MED POTATIS
Stekt potatis och sallad blir tillsammans med vår Schnitzel en perfekt middag. Oavsett oM du är vegeterian eller flixiterian kommer den här rätten gå hem!
TILLAGNING
Förbered Hälsans Kök Schnizel enligt instruktionerna på förpackningen.
Skölj och torka machesalladen, skär tomaterna i fjärdedelar, skiva vårlöken. Halvera avokadon. Skär halva advokadon i tärningar .
Dressingen: Mixa med en stavmixer den andra halvan av avokadon, saften av 1/2 citron, 2 msk olivolja, 2 msk majonnäs, 1 tsk senap och eventuellt honung efter smak.
Fördela sallad, tomater och avokadotärningarna över fyra tallrikar, garnera med vårlök och ringla över med dressingen. Skär den andra hälften av citronen i klyftor och servera med schnitzeln och stekta vitlökspotatisen.