Ta fram de gröna ärtorna ur frysen och låt dem tina. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen, ha gärna i buljong i vattnet.
Ingredienser
VEGETARISKA FILEER MED ARTHUMMUS
En enkel men smakrik middag med våra ovo-vegetariska filler, sallad och ärthummus. Ta ut dem till grillen på sommaren eller stek dem i stekpannan, båda blir lika gott!
TILLAGNING
Blanda ihop en marinad på soja, honung och olivolja. Pensla filéerna med marinaden och lägg dom på grillen eller i stekpannan. Grilla/stek även sparrisen.
För ärthummusen: Mixa ärtorna, citron, vitlök, lite olja samt salt och peppar med en stavmixer.
Gör en sallad med quinoan, sparrisen och bladspenat. Smula över fetaosten. Skär den grillade filéen i tunna skivor och lägg upp tillsammans med sallladen. Toppa med granatäppelkärnor. Servera tillsammans med ärthummusen!