Gör först ditt blomkålsris. Separera löven på din blomkål från resten, men släng dem inte! Riv blomkålen med ett rivjärn
Ingredienser
1/2 paket Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål (full)
1 lök
1 vitlöksklyfta
Färsk ingefära
1 purjolök
1 röd paprika
1 chilipeppar
1 msk hoisinsås
1 msk sojasås
1 näve cashewnötter
Vegetariska blomkålsris med Filet Pieces
Du behöver inte kasta ut dina blomkålsblad, använd dem i detta härliga vegetariska och asiatiskt inspirerade recept!
TILLAGNING
1. Gör ditt blomkålsris.
2. Skär alla grönsaker.
Hacka löken, röd paprika, purjolök och chilipeppar. Hacka även vitlök och ingefära.
3. Stek ihop kryddorna, grönsaker och Hälsans Kök Filet pieces
Tillsätt din sojasås, chilipeppar, vitlök och ingefära i en kastrull med lite olivolja. Lägg efteråt på blomkålsbladen, alla grönsaker och såklart Hälsans Kök Filet Pieces. Du kan också lägga till hoisinsås.
4. Dags att servera!
Äntligen kan du servera! Tillsätt din grönsaksblandning till ditt blomkålsris och toppa det med några cashewnötter. Njut av!
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
65.2 gram
Energi
576.6 kilokalorier
fetter
17 gram
Protein
45 gram