Skala och skär mango och gurka (oskalad) i skivor eller strimlor. Skär löken i ringar, ringla över limesaft av en halv lime och låt dem marinera. Rengör böngroddarna genom att ta bort de tunna trådarna från stjälkarna.
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten mango
Gurka
1 liten rödlök
1 lime
50 g böngroddar
½ röd paprika utan frön
2 matskedar cashewnötter
150 g risnudlar
1 tsk riven färsk ingefära
4 matskedar salt sojasås
1 tsk ingefärssirap
litet gäng färsk koriander
Asiatisk sallad m. Hälsans Kök Filet Pieces
Letar du efter en lätt, snabb och vegansk middag? Prova våra Filet Pieces i en sallad med nudlar, mango och grodda bönor!
TILLAGNING
1. Gör sallad på mango, gurka och lök
2. Koka nudlarna
Förbered nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och skölj dem under kallt vatten.
3. Rör ihop dressingen
Gör en dressing med sojasås, limejuice, riven ingefära, hackad röd paprika och ingefärssirap.
4. Stek Hälsans kök Filet pieces och blanda med gurksalladen
Step Hälsans Kök Filet Pieces enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda mangon med gurka, mango och rödlök. Krydda med lite dressing och fördela på tallrikarna.
5. Klart att servera!
Lägg de stekta bitarna ovanpå och garnera med koriander och cashewnötter. Servera med resterande dressing.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
50.9 gram
Energi
514.4 kilokalorier
fetter
14.4 gram
Protein
45 gram