Skär auberginen i ca 2 cm tärningar, lägg dem i ett durkslag, strö över salt och låt dem stå i 10 minuter. Fräs under tiden vitlöken i lite olja och tillsätt de tärnade tomaterna. Koka upp och låt puttra i cirka 10 minuter tills du har en tjock sås.
Ingredienser
VEGAN PASTA NORMA RECEPT
Du bör prova denna läckra veganska rätt med Hälsans kök Filet pieces, aubergine, kapris och basilika, inspirerad av det italienska köket! Det är en perfekt rätt för en enkel vegetarisk middag, eller om du behöver lunch idéer!
Variera din vegetariska matlagning med Hälsans Kök Vegan Filet Pieces Dessa mångsidiga filébitar har en utsökt mjuk textur. Våra veganska filébitar är gjorda av sojaprotein och är ett snabbt och gott sätt att addera protein och fiber till dina måltider.
Hälsans Kök Vegan Filet Pieces är enkla att lägga till massor av vegetariska rätter som grytor, sallader, curryrätter eller här som i en pasta. Njut av smaken och texturen på Hälsans Kök Vegan Filet Pieces. Våra veganska filébitar är gjorda av sojaprotein och är ett snabbt och gott sätt att addera protein och fiber till dina måltider.
TILLAGNING
Koka upp lite vatten och koka pastan enligt anvisningarna. Skölj under tiden auberginen kort, torka av och stek den i lite olja tills den är gyllenbrun. Strö dem med oregano. Stek kapris och hälften av basilikan (grovt hackad) tillsammans.
Stek Hälsans Kök Filet Pieces tills de är gyllenbruna enligt instruktionerna på förpackningen. Häll av pastavattnet, men samla upp det för senare användning.
Häll ner såsen med filébitarna i pastan, rör om och servera. Garnera med resten av den färska basilikan. Du kan också lägga till lite riven vegansk ost om du vill.