Förbered filébitar enligt instruktionerna på förpackningen.
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapper
80 g rödkål
120 g gurka
40 g romansallad
15 g lökspiror
40 g tomatchutney
Färska vårrullar med Hälsans Kök Filét Pieces
Ge din vanliga lunch en twist med dessa asiatiska vårrullar med Filét Pieces! Lätt, snabbt och helt vegan!
TILLAGNING
1. Stek Hälsans Kök Filet pieces
2. Strimla gurka och rödkål
Tvätta och skära gurka i remsor och rödkål i julienne-remsor.
3. Blöt rispappret en och en
Blöt rispappret i kallt vatten i 10-15 sekunder (enligt förpackningsinstruktionerna) och lägg det på en tallrik. Gör rullarna en efter en så att de inte torkar ut.
4. Lägg alla ingredienser på rispappret och vik ihop
Placera sallad, lökgroddar, gurka, filébitar, tomatchutney och rödkål i mitten. Fukta fingrarna med vatten, vik sidorna mot mitten och rulla upp.
MATLAGNINGSTIPS
Kulinariskt tips:
Serveras med sojasås!
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
82.7 gram
Energi
500.9 kilokalorier
fetter
7.8 gram
Protein
23.2 gram