Skala och hacka schalottenlöken och skär blomkålen i mindre bitar. Stek schalottenlök i lite olja i en stor kastrul. Stek blomkålsbitarna och tillsätt madras curry.
Ingredienser
Curry med kokos och Fileébitar
Bli inspirerad av Asiens rika rätter och gör den här läckra och kryddiga kokoscurryn med Hälsans Kök Filet-bitar
TILLAGNING
Fräs några minuter och tillsätt sedan tomatpurée. Stek en stund och tillsätt hackad tomat och kokosmjölk. Koka upp och låt sjuda på låg värme tills blomkålen är kokt. Tillred sedan din quinoa (eller ris) enligt instruktionerna på förpackningen.
Stek under tiden fileébitarna enligt instruktionerna på förpackningen. Smaka av med lite salt och peppar, lägg i spenaten och låt den steka med tills den krymper ihop.
Blanda fileébitarna i curryn. Valfritt garnera med koriander och rödpeppar. Servera med quinoa (eller ris) och njut!