Till yoghurtsåsen, riv gurkan grovt och ringla på en sil. Hacka paprika, vitlökskoriander och mynta och blanda med lite krossad spiskummin genom yoghurten. Krydda med salt och peppar.
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
Gurka
¼ röd paprika
200 g babyspenat
4 korianderblad
1 rödlök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
½ tsk malda spiskumminfrön
salt och peppar
olja för stekning
200 ml vegetabilisk yoghurt
2 naan bröd
4 myntablad
NAANBORED MED STEKTA VEGANSKA FILBITAR
Prova detta läckra recept inspirerat av det asiatiska köket med naan och Hälsans Kök Filet Pieces med vegansk yoghurtsås!
TILLAGNING
1. Rör ihop yoghurtsåsen
2. Fräs grönsaker
Skär rödlök och paprika i bitar och pil och hacka vitlöken. Fräs paprika och lök i lite olja i några minuter och fräs vitlöken kort.
3. Stek Filet pieces och rösta naanbröden
Steg Hälsa Köks filébitar i annan stekpanna enligt instruktionerna på förpackningen. Häll igenom peppar-lökblandningen. Rosta bröden i en brödrost och skär dem.
4. Fyll bröden och servera!
Fyll brödet med lite spenat och toppa blandningen. Servera med den vegetariska yoghurtsåsen.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
104.1 gram
Energi
842.9 kilokalorier
fetter
21.2 gram
Protein
57.2 gram