Skala och skär löken i klyftor eller ringar. Strö över rikligt med citronsaft och tillsätt lite socker om du föredrar lite sötma. Låt dem marinera i 15 minuter. Halvera kronärtskockshjärtan. Skär zucchini och aubergine i skivor och paprikan i strimlor.
Ingredienser
Italiensk marinerade Filet pieces Sallad bowl
Är du sugen på en rejäl sallad idag? Vi har ett bra alternativ för dig! Prova den här veganska salladen med Hälsans kök sensationellt goda Filet Pieces.
TILLAGNING
Ringla grönsakerna med olivolja, grilla dem i en grillpanna och strö över salt, peppar och oregano. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de är ljusbruna.
Grädda de marinerade bitarna enligt anvisningarna på förpackningen tillsammans med en italiensk marinad. Dela ruccolan i skålar och dela de grillade grönsakerna med den syltade löken, kronärtskockshjärtan och marinerade bitar. Slutligen, tillsätt lite balsamvinäger till din sallad och redo att avnjutas!