Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chili sin carne

Vegansk Chili Sin Carne med filbitar

Serving 4 portioner
Varaktighet 30 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

2 paket Hälsans Kök Filet Pieces
2 burkar tärnade tomater (400 g)
1 burk majs (140 g avrunnen)
1 burk kidneybönor (ca 250 g avrunnen)
1 rödlök
1 påse mexikansk chili/tacokrydda
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk Chili Sin Carne med filbitar

Piffa upp din middag med denna rejäla Chili Sin Carne! Fullpackad med bönor, grönsaker och Hälsans Köks Vegan Filet bitar, det är en växtbaserad twist på en klassiker.

TILLAGNING

1. Stek de filébitar

Skala och hacka löken. Hetta upp 2 msk matolja i en stor stekpanna och stek filébitarna med löken i ca. 5 min. under omrörning.

2. Tillsätt kryddorna och låt puttra

Stek de mexikanska kryddorna en minut och tillsätt de tärnade tomaterna. Koka upp, sänk värmen och låt sjuda i ca. 5 min.

3. Tillsätt kidneybönorna och servera

Töm under tiden kidneybönorna och majsen, tillsätt dem och låt koka upp igen.

chef_cooking

MATLAGNINGSTIPS

Serveringstips
Läckert med kokt ris, wrap tortillas (eller tortillachips), blandad sallad med avokado, tomater och rödlök samt salsa och gräddfil.
NÄRINGSINNEHÅLL

PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
47.4 gram
Energi
473.3 kilokalorier
fetter
10 gram
Protein
46.3 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.